"created by" field not display Username in filter but only name

More
8 months 1 week ago - 8 months 1 week ago #70553 by bendeb
Hello,

I found this bug recently. It seems it worked before, but I'm not sure.

The "created by"field, when used as a filter, not working good => the filter display name rather than username.
Though, in parameters, I set : Value > Display > username
The username displaying correctly in the item view, but not in the filter (replaced by the name).

Is it possible to correct this please ?

See attachment.

Thank you :)
Attachments:
Last edit: 8 months 1 week ago by ggppdk.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago - 8 months 1 week ago #70555 by ggppdk
Hello

indeed we do not have a special parameter for this in field filtering configuration

thus it makes sense to use the parameter we have for viewing

if viewing is set to show 'username' the the field's filters should also list 'usernames'

i have made a fix for it
I have changed the behaviour to be as described above


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!
Last edit: 8 months 1 week ago by ggppdk.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 1 week ago #70561 by bendeb
Many Thanks ggppdk. But how can I apply this bug fix ? :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vistamediajoomlacornerggppdk
© 2018 Flexicontent. All Rights Reserved.