Blank Screen with JCE Pro back

2 months 3 weeks ago - 1 month 3 weeks ago #76297 by FinalFiler
FY!, having updated to the latest stable JCE 277 this day the problem in this thread is back.

It is reproducable like this:
We have a TYPE named Event. It has two custom fields ot type "date". (start_date and end_date)
  1. Create a new article
  2. The new article appears and the editor seems to be working
  3. Type a subject, select a category
  4. Select the "Event" type
  5. Click the APPLY button

The article saves and then re-opens in a blank screen.

NB: The blank screen only occurs when the TYPE is using custom date fields.

NB2: On further testing the issue seems limited to JCE Pro, latest stable.

Pierre
Downunder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 2 weeks ago #76298 by ggppdk
Hello

please allow my new IP
see the PM i sent you


-- Flexicontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 1 week ago #76364 by FinalFiler
FYI, I rebuilt the site from scratch on a LAN server, and then linke the joomla install to the original site's database.

I get the same issue; usiing JCE Pro 2.7.10 editing any flexicontent with a custom date field cause a blank screen.

TinyMCE works OK.

I'll cross post this on the JCE site.

Pierre
Downunder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 1 week ago #76365 by ggppdk
Hello

please see PM i sent you

unfortunately people some times seem not to be reading PMs
we used to have a popup or inline notification of new PMs but it was lost after an update


-- Flexicontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 weeks ago - 1 month 3 weeks ago #76570 by FinalFiler
Just an update:

I have now attempted to do three new clean installations on clean Joomla installs, two on my local Ubuntu 18.04 LTS server, one on our linux VPS. - I was able to consistently repeat the following experience

On a clean Joomla install I add the latest stable JCE Pro package and set JCE as the default editor.

At this point JCE comes up fine as the content editor

Now I install Flexicontent (3.3.1.5)

Creating a new article results in a white screen (no editor)

I don't have the knowledge, experience & time to pursue this, so will leave it there.

Thanks for your input and patience

Pierre
Downunder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 weeks ago #76571 by ggppdk
Hello

so this happens with JCE pro and not with the free version of JCE ?

i do not have JCE Pro for testing locally


-- Flexicontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 weeks 1 day ago #76783 by FinalFiler
Hi
Just a bit of feedback.

I was unable to overcome the issues we were having with flexicontent, TinyMCE or JCE

I rebuilt the site twice on a local server, but the problems persisted. I noticed the Joomla Update wouldn't run either. It always went to a blank screen as well.

Also tried with no htaccess and the stock standard htaccess - I usually have Akeeba admin tools enabled. Again, no joy.

I then removed Flexicontent and everything, including Joomla Update, behaved.

Sorry I don't have the expertise or time to pursue this further, but at this point we've gone back to Joomla's basic content management.

Thanks for the help and your patience.

Pierre
Downunder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 weeks 1 day ago #76786 by micker
very strange problem .... i have 25 sites with flexicontent + jce pro or tiny no error no problem ...
we need a live demo site to see more if you want some help

FLEXIcontent is Free but involves a very big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite being huge extension) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing reviews. Thanks![/size]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vistamediajoomlacornerggppdk
© 2018 Flexicontent. All Rights Reserved.