Internal Server Error avec FlexiModule

5 years 8 months ago #32279 by KingBis
Salut à tous et à toutes,

Je refais actuellement mon site avec FlexiContent et le développement touche bientôt à sa fin, j'ai réglé presque tous les problèmes (merci la communauté :ugeek: ). Cependant, il reste encore un bug assez récurrent que je n'ai toujours pas réussi à corriger, malgré de nombreuses recherches.

Il s'agit du module universel de FlexiContent. A des moments aléatoires, lorsque j'actualise ma page, les images (qui viennent d'un field image) ne se chargent pas et durant un certains temps, si je clique autre part il m'afiche une erreur :
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, postmaster@readandplay.fr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Voici une image pour illustrer le tout :


Si j'ai bien compris d'après mes recherches, le problème pourrait venir d'une erreur de script (ou un truc du genre) avec un autre composant. Ou est-ce tout simplement mon serveur (hébergement mutualisé chez OVH) qui est en cause ?
J'ai essayé avec plusiseurs template (dont le "Beez2 - Parks Site" de base de Joomla), toujours le même problème.

Merci d'avance pour votre aide :) .

"Nous ne dirons pas que les Grecs combattent tels des héros, mais que les héros combattent tels des Grecs" Winston Churchill

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 8 months ago #32283 by ggppdk
Hello,

For internal server Error you will need to know what went wrong

-- so before guessing anything, we need to look at apache log file

For local installations look at:

=> /var/log/message or
=> /var/log/httpd/error_logs or
=> /var/log/lighttpd/error_log or
=> /var/log/httpd/error_log

If you have cpanel, just open cpanel and click the icon "Error Log"

Maybe your server is rejecting multiple connections to call phpthumb thumbnail code at once, because it make consider it as an "flooding attack", if this is the case then try configure your module not to recreate thumbnails but instead use an already created thumbnail size:

In parameter "Field HTML as Image" try entering e.g.
imgfieldname##display_small


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 8 months ago #32291 by KingBis
Hello,

It seems that my server is rejecting multiple connections. I have add "imgfieldname##display_small" and it works perfectly. Thank you very much for your help.

"Nous ne dirons pas que les Grecs combattent tels des héros, mais que les héros combattent tels des Grecs" Winston Churchill

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 8 months ago #32292 by micker
super si c'est réglé
bonne année ;)

FLEXIcontent is Free but involves a very big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite being huge extension) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing reviews. Thanks![/size]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vistamediajoomlacornerggppdk
© 2018 Flexicontent. All Rights Reserved.