bug in relation field in flexicontent 3.2.1.14-rc

5 months 3 weeks ago #73174 by aminweb
You have access. Please try yourself

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 months 3 weeks ago #73175 by ggppdk
Hello

i tried item form
and it seems to be working

i have deleted the values showing "N/A"
and then click to add new values and added items,
and it seems to be working


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 months 3 weeks ago #73176 by aminweb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 months 3 weeks ago #73177 by ggppdk
Hello

made a more complete fix,
it should be proper now


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 months 3 weeks ago - 5 months 3 weeks ago #73178 by aminweb
It was great
soooooooo thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 months 3 weeks ago #73179 by ggppdk
Hello

good, thanks for feedback


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vistamediajoomlacornerggppdk
© 2018 Flexicontent. All Rights Reserved.