[3.3.x-dev] Default image broken for image gallery field in folder mode, image urls are blocked

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74373 by tataye
that is in flexiconte folder.
and as soon as i refresh my page (category) it is created again

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74374 by ggppdk
Hello

Can you provide super admin login to website with PM ?
and i i will check it


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74375 by tataye
yes I sent you by mail, but will do it again by PM

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74376 by ggppdk
Hello

inside folder
/image/stories/flexicontent/

There is an auto-created .htaccess by flexicontent,
that is meant mostly to protect original images from download
so this is blocking the image link

why it is created in this folder ?
either it is a bug or it is misconfiguration
if bug we must fix, if misconfiguration maybe we need so warning somewhere

i ll post again tomorrow morning


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74377 by tataye
in fact, all images from this field (photo film) are not displaid when enabling default image
if I active it : images/stories/flexicontent/film.png it create an htaccess at each refresh and it goes wrong

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74378 by ggppdk
Hello

in fact, all images from this field (photo film) are not displaid when enabling default image
if I active it : images/stories/flexicontent/film.png it create an htaccess at each refresh and it goes wrong

the above is good feedback i am going to test this locally

it seems that when you enable default image the folder of default image is treat as "a folder of original images"
that we must protect ...

so this is a bug !
will make a fix this evening, and also apply modification in your website, have a nice evening


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74379 by tataye
Thanks, it will be great.
I am late for launching this site and would like to do it tomorrow morning or this night ;)
All was complicate for me because i was not familiar with FC, but now I think I could do a lot of thing and think I will always work with fc.
If I could help the community I also will.
Thanks again

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74380 by ggppdk
Hello

thanks for working with new version
i am making a fix now,
please work on other things and will have a fix soon


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago - 2 months 3 weeks ago #74381 by ggppdk
Hello

i have made a fix in our repository
and also updated your website

i see you removed the wronlgy created .htaccess from the folder?
if not remove it
and then re-enable default image
and it should be working properly


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago #74382 by tataye
Thanks for this work.
This seems to work properly, a few thing to finalise and site will be lauched tonight. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vistamediajoomlacornerggppdk
© 2018 Flexicontent. All Rights Reserved.