Image Gallery Plugin

11 months 2 weeks ago #67332 by ggppdk
Hello
please enable Joomla Debug in global configuration and look at page creation times


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 2 weeks ago #67333 by ASSL
Okay will try that and see what's the issue. Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 2 weeks ago #67335 by ASSL
I am getting this error actually
Notice: Undefined offset: 217 in /var/www/japprecie/libraries/joomla/access/access.php on line 595
Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/japprecie/libraries/joomla/access/access.php on line 595
I remembered the issue stemmed from when i upgraded the flexiadmin from 0.8 to 0.9.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 2 weeks ago #67336 by ggppdk
Hello

That PHP notice, does not seem related


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 2 weeks ago #67339 by ASSL
Ok thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 1 week ago #67349 by ggppdk
Hello

so what performance statistics did you get after enabling the Joomla DEBUG console ?


-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 1 week ago #67360 by ASSL
Hi,

We made a backup and restored the site to a new server as the site was moving too slow and not displaying . All seems fine for now, although still getting the php error.

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vistamediajoomlacornerggppdk
© 2018 Flexicontent. All Rights Reserved.